Metalfire

En öppen spis som design produkt.

Den belgiska tillverkaren Metalfire har designat och producerat öppna högkvalitativa och slutna eldstäder i flera år. Metalfire’s kollektion kännetecknas av sin inspirerande design som har påverkat hela marknaden för öppna spisar. Annorlunda än de andra, Metalfire eldstäder utformats från en estetisk uppfattning och strävar efter skönhet och har en böjelse för enighet och lugn i arkitekturen i hela huset och dess inredning. De tekniska egenskaper enligt nutida normer är också närvarande, men de är underskattade, så att de aldrig överväldigar utseendet på eldstäderna.

Metalfire katalog

Stûv

Utseendet på Stûv’s produkter kan alltid motiveras, Stûv accepterar inte en stil bara för sakens skull. Formen kommer från funktion, den strukturella relevans, semantiken av objektet och korrekt användning av de material och tekniker som valts.

Formen för Stûv’s produkter kan inte skiljas från arkitekturen i vilken de ingår. Stûv fokuserar på enkelhet som nyckeln till integration. Däremot behöver deras produkter inte böja sig för arkitekturen, utan de respekterar den och även inspirera till nya idéer.

Alla modeller och specifikationer finner du i Stuv Product Book.

Barbas

Levande Hantverk

Barbas Bellfires tillverkar moderna och innovativa gas- och vedeldade spisar som blir meningsfulla tillskott till ditt interiör. Sedan 1976 har de visat en outsinlig passion för hantverk. Deras fokus ligger på att erbjuda spisar av högsta kvalitet som är säkra och problemfria att använda. Varje eldupplevelse är perfekt och ständigt förbättrad.

Dessutom är de stolta över sin kundservice och professionella hjälp med spisunderhåll. Barbas Bellfires strävar efter hållbarhet inte bara i sitt arbete och sina produkter, utan även i relationen med sina kunder. Varje spis är specialtillverkad enligt kundens önskemål, med möjlighet att anpassa både form och storlek. Oavsett om det är hemma eller på kontoret så kommer en Barbas Bellfires-spis alltid att passa perfekt.

Produktkatalog VED

Hwam

Hwam’s braskaminer är produkten av mer än 35 års erfarenhet och bakom den diskreta utsidan döljs stor kärlek till design, innovation, kvalitet och omsorg in i minsta detalj.